Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag planerar en produktiv vecka

Roy jobbar extra nu i helgen med 12-timmars skiften så han får va ledig hela nästa vecka. Så vi har planerat in att få gjort en del på tapetseringsfronten under veckan. Jag tapetserar ju själv, men nu då han ska va hemma så får han va ute med Wilton under tiden så att jag kan fokusera helt och hållet på det jag håller på med och inte tvingas avbryta tre gånger i minuten. ?

Prio ett just nu är att få sovrummet färdigt. Det har faktiskt hänt en del där på sistone, men det finns ännu en del att göra. Så det ska jag satsa på att få färdigt nu. I värsta fall räcker inte tapeterna riiiiktigt till, så isåfall måste vi beställa en rulle till, och det är ju såå typiskt om det bara fattas en våd typ. Men vad kan man.. Ni får självklart se bilder så fort det är klart!

Utöver det så ska vi va ute mycket, vila, vila, vila (om lillchefen tillåter) och se massa filmer. Kvalitetstid helt enkelt. ❤

 

pappabebbo,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ica

  Ville bara berömma dig hur DUKTIG du är och ENVIS! (som man måste vara för att orka)
  Själv lider jag av kronisk värk och använder narkotika läkemedel (plåster) som har trötthet som en biverkning. (av många biverkningar). Så jag känner gott igen mig ibland när jag läser dina inlägg.

  Du ska verkligen vara lycklig över att du har lilla söta Wilton. Barn är något som inte kan planeras in i vårt liv för tillfället p.g.a mina många fysiska besvär och psykiska som uppkommer av all värk/trötthet.

  Komihåg att vad du än gör och vad andra tycker så är du en BRA mamma åt Wilton. Han skulle inte kunna ha någon bättre mamma än dig.

  1. saragunmarie

   Ica – Vad tråkigt att läsa om din sjukdom. :/ Styrkekram till dig! Och tusen tack för din fina kommentar, precis vad jag behövde få höra idag! ☺❤

stats