Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag blir bjuden på Galan

c_56520e62ddf2b3757337fed8

 

Min fina fina vän bjuder med mig på årets blogg- och nöjesgala i Vasa. ❤ Jag hade tänkt stanna hemma i år eftersom min budget inte tillåter nåt extra just nu, så gissa om jag skuttade av lycka då Linda sa att hon bjuder med mig till Galan som en försenad födelsedagspresent? ?

Även förra året gick jag & Linda tillsammans, och såhär såg vi ut då:

d_56520e5f2a6b220bc64c9d1a

 

Årets klädkod är black&white, och jag har faktiskt en potentiell Gala-outfit på väg hem till mig.

På väg hem från förra årets Gala hamnade jag att stanna i snöyran och sova några minuter för att orka köra ända hem. Dessutom hade jag lyckats trampa i glas och hade alltså en glasbit i foten som jag sen gick runt med ett par veckor innan den opererades ut. Det hoppas jag slippa i år. Själva Galan var dock superlyckad och jag ser framemot att få ta del av årets tillställning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats