Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

P e r u k

I samarbete med Hiusextra Heinilä

DSC_8114

DSC_8150

 

För drygt en vecka sen rakade jag av mig håret. Samma dag låg även en peruk på posten och väntade på mig.

Jag har alltid experimenterat massor med mitt hår, och jag har sällan hunnit ha en hårfärg mer än ett par månader innan jag tröttnat och hoppat i färgburken igen. Likadant med frisyrer; jag har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha långt eller kort, så jag har kapat nästan allt hår och panik-beställt hem löshår för att få det långt igen. Men en frisyr som jag aldrig har provat är snaggat – och det trodde jag i ärlighetens namn att jag aldrig skulle prova heller.

 

Tekstin lopussa on suomenkielinen käännös.

 

peruk1

 

I torsdags åkte jag & Wilton till Vasa för att träffa Linda – som är min närmsta vän och dessutom en otroligt bra fotograf. Hennes reaktion ang. peruken var att den ser ut som mitt eget hår.

Det kom ner blöta snöflingor då hon fotograferade oss, och jag blev förvånad över hur fin peruken höll sig trots att den blev våt. Mitt egna hår skulle ha blivit helt kaos. Så vi stod ute i snöfallet över en timme och fotade, och jag behövde bara borsta genom håret lätt några gånger mellan varven.

 

DSC_8117

mama1

DSC_8311

 

Hos Hiusextra Heinilä (klicka er vidare till webshopen via fliken uppe i högra hörnet) hittar ni peruker, löshår, turbaner, scarfar, hårvård & tillbehör.

Jag beställde hem en Page Look-peruk i färgen Champagne shaded. Den finns i många olika nyanser och består av fiberhår som är förvillande likt äkta hår.

 

DSC_8133sv

mamawilton1

 

För er som inte är på jakt efter en peruk så vill jag tipsa om att kika in här – (länk). Scrolla ner så ser ni olika hårdelar och löshår till superbra priser. Speciellt detta – (länk) är nåt som jag gärna skulle ha provat på tidigare så länge jag trixade på med massa löshår.

 

Ni får också en rabattkod som ger er 10% rabatt på ert köp hos hiusextra.fi/verkkokauppa fram till 28.2. Ange koden SARA10 i kassan så aktiveras rabatten.

 

DSC_8108

Fotograf: Linda Sjölund.


 

Viikko sitten ajelin kaikki hiukset. Samana päivänä postissa odotti peruukki. Olen aina kokeillut erilaisia hiustyylejä, värejä ja pituuksia ja jaksankin noin pari kuukautta ennen kun taas haluan vaihtelua. En ole tähän asti kokeillut ihan lyhyeksi ajeltua hiusta, enkä itse asiassa ajatellutkaan että ikinä kokeilisin. 
 
Torstaina lähdimme Wiltonin kanssa Vaasaan tapaamaan ystävääni ja valokuvaajaa Lindaa. Lindan mielestä peruukki näytti ihan omilta hiuksiltani. Kuvauksen aikana satoi räntää mutta yllätyin siitä, ettei se vaikuttanut peruukkiin. Omat hiukset olisivat lässähtäneet jo ajat sitten. 
 
Hiusextra Heinilästä voit ostaa peruukkeja, hiustenpidennyksiä, päähineitä, hoitotuotteita ja tarvikkeita. Heidän kotisivujen ylälaidassa on linkki verkkokauppaan. Tilasin verkkokaupasta Page Look-peruukin värissä Champagne shaded. Peruukkeja löytyy erivärisinä ja kuidussa, joka näyttää yllättävänkin aidolta. 
 
Jos ette ole juuri peruukin tarpeessa, niin suosittelen näitä (linkki). Selaa sivua niin löydät erilaisia lisäkkeitä tosi hyviin hintoihin. Varsinkin tätä (linkki) olisin itse halunnut kokeilla kun harrastin pidennyksiä.
 
Saatte myös 10% alennusta kertaostoksesta verkkokaupassa hiusextra.fi/verkkokauppa 28.2 asti. Syötä kampanjakoodi SARA10 maksuvaiheessa niin alennus aktivoituu. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Jag undrar hur du mår? Mår du bättre? Jag hoppas det. Själv är jag sjukskriven för ungefär samma sak som dig. Kram!?

    1. saragunmarie

      Patricia – tack för din omtanke! Jag ska skriva ett inlägg om detta så fort jag hinner. 🙂 Hoppas du får må bättre snart! Kram!

stats