Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

M a m m a l i s t a n

1. Hur många barn har du, och hur många planerar du att skaffa?

Jag har ett barn och har i dagens läge inga planer på fler. 

 

2. Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? 

Våtservetter och vagnen såklart!  

 

3. Något du älskar att göra med ditt/dina barn?

Sjunga, mysa. 

 

4. Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn?

Jag har konstant ansvar över nån annans liv, jag får känna mig viktig, jag ger & får mer kärlek än nånsin, jag kan inte åka iväg nånstans närsomhelst längre, jag har insett vad som är viktigast i livet. 

 

5. Favoritbutik att shoppa till barnen och varför?

Homefun har fina kvalitetsplagg, Lindex har roliga mönster och h&m har bästa priserna. 

 

6. Har du alltid velat ha egna barn? Varför/varför inte?

Jo, men jag har alltid varit rädd för själva förlossningen. Jag har alltid tyckt om barn.

 

7. Det bästa som finns med att vara mamma?

Den ovillkorliga kärleken. 

 

8. Något mindre roligt med att vara mamma? 

Alla tunga faser man måste ta sig genom. Just nu är vi mitt uppe i en skrik&gnäll-fas som håller på att göra mig galen. 

 

9. Ditt bästa tips för en ny mamma?

Lyssna inte för mycket på alla som kommer med ”goda råd”. Allra oftast vet man nog själv vad som passar bäst åt sig själv och sitt barn. Alla mammor & barn är olika. 

 

mama bebboo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Kommer inte att bli fler barn för vår del heller, så tycker att det är skönt att någon annan också är inne på den linjen. ? Visst har tanken på att aldrig mer få uppleva det fantastiska med att vara gravid och välkomna en ny liten människa till världen känts lite jobbig ibland, och kanske Felicia i något skede också kommer att önska sig syskon. Men vi har hela tiden varit inställda på ett barn (och resan dit var inte så enkel heller, så det kändes som en lottovinst när vi fick henne) och jag känner att jag i nuläget absolut inte skulle orka med fler, mina nerver är redan tillräckligt hårt prövade med den busunge vi har! ? Är själv ensambarn och har aldrig tyckt det är så hemskt som vissa påstår, tvärtom tycker jag det är skönt att få slösa all kärlek på ett barn och saknade själv aldrig syskon när jag växte upp (kanske mer nu i vuxen ålder).
    Håller absolut med om att man inte ska lyssna för mycket på alla som tror sig veta bäst och vill ge en massa råd, det som funkat för dem behöver inte funka för just dig och ditt barn. Man kommer nog på vad som är bäst själv, alla är vi olika och alla kan inte göra allt på exakt samma sätt.

stats