Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Something new for mama

Det blir inte shoppat mycket nytt i klädväg åt morsan i huset. Det är alltid Wilton som behöver nåt nytt, och så är det ju dessutom så mycket roligare att köpa barnkläder. Men jag kollar ofta genom olika webshopar och plockar plagg åt mig själv i varukorgen som får ligga kvar där tills jag en dag kanske kan beställa.. Men oftast blir det inte av.

 

Här har jag iallafall plockat ihop några wanties från Nelly. Länkar till plaggen finns under bilden (affiliate-länkar).

nly wanties,,

1. Länk / 2. Länk / 3. Länk / 4. Länk / 5. Länk / 6. Länk / 7. Länk

 

 

Ni kommer väl ihåg att utnyttja erbjudandet på Lokalförmånskortet?
Genom att beställa det via min blogg så får ni 10% rabatt på ert årskort. Läs mer här!   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats