Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Lång återhämtning

 

Det tar flera dagar att återhämta mig från en fyratimmars arbetsdag. Det är helt sjukt. Jag är van vid att kunna jobba långa tunga dagar, ha flera jobb samtidigt och massa projekt på gång, och nu är jag helt död flera dagar efter en kort dag. Gå aldrig och bli utbränd säger jag bara. Nej skämt åsido, självklart är det inget man väljer, men stanna upp och lyssna på kroppen! Det är liksom grunden för att inte bli utmattad och gå in i den berömda väggen. Ge dig själv återhämtning och vila, och ställ inte upp på massa saker som du inte vill. DU är viktigast i ditt liv, kom ihåg det. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Hej!
    Jag har inte riktigt förstått vad som händer när man blir utbränd. Nu har jag legat i samma position sen fredagen och insett att jag gått in i väggen. Har tidigare haft lindriga depressioner så förstår delvis vad det är jag nu fått men trodde aldrig jag skulle bli såhär matt. Det är hjälpande och tröstande när jag läser att någon annan i denna värld känner exakt likadant just nu och att jag inte är ensam, så tack för att du delar med dig!
    Dock vill jag bli återställd eller friskare så fort som det bara är möjligt och försöker nu komma på vad som hjälper mig. En kort promenad började ikväll med hjärtklappningar och illamående men när jag kom hem sköljde lugnet över mig. Så kanske jag hittat det som hjälper mig komma tillbaka, lite motion sägs ju hjälpa för alla! Nu känns det dock som att jag måste stupa i säng för att min kropp blev dödstrött av 20 minuter promenad men jag ser det som en vinst för mig själv.
    Hoppas du också orkar kämpa och all styrka till dig!

stats