Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En tisdag fylld av Ikea-möbler, Aloe Vera, tandvärk & snöbus

 

Vår tisdag började med att en ivrig unge skulle iväg till dagis för första gången på nästan två veckor. Hela morgonen gick otroligt smidigt trots att jag inte hade fått sova många timmar pga en tandvärk from hell, igen. Jag är så trött på mina tänder nu så snart drar jag ut dom allihopa!

 

Då jag kom hem efter att ha lämnat Wilton på dagis så packade jag upp en stor Ikea-beställning som jag gjort tillsammans med några andra. Jag spenderade flera timmar på att vänta på folk och med att springa ut & in och bära & dirigera. Pust.. Däremellan inventerade jag mitt lilla lager med Forever-produkter och gjorde en ny beställning.

 

 

Jag hann vila ca. 30 minuter innan det var dags att hämta hem Wilton. Han hade haft en rolig dag men det märktes att han inte är helt fri från förkylningen än för han hade inte orkat va alls lika aktiv som vanligt.

 

Vi var ute en timme och lekte i snön och konstaterade att snömängden nog har minskat rejält på bara några veckor. Snart är våren här trots att det blåste svinkallt idag.

 

Tandvärken har varit hemsk hela dan trots att jag tagit stark värkmedicin regelbundet. Imorgon skjutsar jag Roy till jobbet så att jag får ha bilen och slipper iväg till tandläkaren. Jag ska ringa och boka en akut-tid och hoppas att jag får fara medan Wilton är på dagis.

 

Ikväll är jag så otroligt trött på män överlag (lite mer än vanligt) och delar med mig av denna: 

”Män borde va glada över att kvinnor vill ha jämställdhet och inte revansch.” Amen. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats