Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Mitt sötsug är så gott som borta

 

Ni anar inte hur skönt det är, att på en fredagkväll känna att jag lika gärna kunde avstå från godisskålen. Jag är inte helt sockerfri som det först var tänkt, men jag är så stolt över vilka otroligt stora steg jag har tagit.

 

Jag körde ju C9 och fick en fin start med det, och tanken var ju att jag skulle gå rakt över till LCHF, men så blev jag sjuk och orkade inte engagera mig. Men nu, på måndag, ska jag påbörja LCHF och jag är så taggad! Jag har handlat de flesta matvaror jag behöver, för om jag går in i nåt och inte är förberedd så brukar det skita sig.

 

Nu ska jag fortsätta fredagsmysa med pojkarna. Hoppas ni får en fin helg! ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annanym

    E de godis du håller dig fri från eller e de alla sötsaker? Å har du nå bra tips för att klara st emot sötsuget?

    1. saragunmarie

      Jag försöker hålla mig borta från allt socker. Jag har inte lyckats helt än, men det galna sötsuget är borta iallafall, och det är det viktigaste! Det som hjälpte mig var att köra C9.

stats