Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Klar med C9

Nu är jag klar med C9! Jag har verkligen kämpat och stått emot massa gott som jag annars unnar mig alltför ofta. Jag har följt planen och är nu äntligen i mål.

Det viktigaste för mig var att bli piggare och bli av med mitt sötsug. Jag lyckades på båda de punkterna, och det känns så skönt!! Dessutom gick jag ner 2,5kg och förlorade ett antal centimetrar från kroppen. Även om det inte syns så stor skillnad så känner jag mig snyggare. Mamma-magen kommer nog säkert att försvinna med tiden, men fast den inte gör det så är det helt okej!

 

c9 före-efter,,

 

Jag rekommenderar verkligen C9 åt alla! Ta chansen att få mer energi, bli kvitt sockerberoendet och gå ner i vikt.

Kontakta mig på Facebook (Sara Gun-Marie Westerlund) eller på mejl ([email protected]) om ni vill beställa eller ha mer info.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats