Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Mot ett friare liv!

Nu påbörjar jag en 3-månaders skolning som ska ge mig chansen till en bra månadslön inom Forever. Just nu får jag bara ”glasspengar”, men innan det här året är slut ska jag ha jobbat mig upp till en ordentlig lön som kommer att ge min familj ett friare liv! Bort med mammapenningen och in med en bra lön!

Tänk om man inte alltid skulle behöva tänka ”har jag råd med det där?” då det gäller småsaker. Att inte behöva vända på varje slant och ha dåligt samvete varje gång man unnat sig nåt.

Nu är det hårt arbete som gäller, och jag kommer säkert slita mitt hår många gånger på vägen, men i slutändan kommer jag att va evigt tacksam för att jag gjorde det.

 

Jag gör det för oss! 

insta

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats