Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Tunga dagar

IMG_0124-

 

Det här med att va småbarnsmamma är inte alltid så lätt. Wilton är ju oftast supersnäll, men den senaste veckan har det varit mestadels skrik, gråt och sömnlösa nätter. Jag har känt mig så frustrerad & hjälplös många gånger under dom här dagarna. Jag har tusen saker på gång nu igen, men tack vare att Wiltons mommo & mostror kunnat ta hand om honom mellan varven så har jag kunnat sköta mina jobb åtminstone. (Tack och lov att jag själv kan styra över mina jobbtider!)

Vi har trott att det är tänderna som bråkar, men nu börjar jag tro att det är nån utvecklingsfas eller nåt.. Oftast gallskriker han utan att en enda tår kommer. Och om man distraherar honom med nåt så slutar han ofta på en gång. Så det verkar ändå inte som att han har ont, utan det är mer ungefär som ”underhåll mig nu då!”.

I alla fall så är det extremt tungt att lyssna på skrik största delen av dagarna, och att dessutom inte få sova ordentligt om nätterna. Phu! Tack och lov så har ju C9 gett mig mer ork, annars hade jag nog brutit ihop redan..

 

IMG_0127-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats