Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Gravid i vecka 39

(Inläggen från min gamla blogg har ännu inte flyttats över hit, så om ni vill läsa mina tidigare vecko-statusar så kan ni gå in här!) 

 

Idag går vi in i vecka 39 (38+0), bebbo & jag. Det är också bara fem ynka dagar tills han ska plockas ut. Fem! Sanslöst..

Inatt har jag dock mått så himla dåligt, så ett tag var jag säker på att vi blir tvungna att åka in redan nu. Jag låg och kallsvettades, mådde otroligt illa (vilket ju inte är nåt ovanligt för mig alls, men det här var ett annat sorts illamående), hade svårt att andas normalt, och kände ett enormt tryck neråt som gjorde fasligt ont. Undrar om det kan bero delvis på att jag fick fnatt och städade hela huset ensam igår..?

I morse då jag vaknade så mådde jag dock bättre, så förhoppningsvis får jag må okej idag nu då jag är ensam hemma hela dan.

 

v39-'

En tvättäkta zebra-mamma har jag blivit. 

 

Annars då? Jag är hungrig & sötsugen heeeeela tiden. Vi äter varierat och hälsosamt, men liiite för mycket sötsaker slinker nog ner för min del. Jag passar dock på nu innan förlossningen, för sen måste jag ju va väldigt försiktig med sockret så att inte lillkillen får magknip.

Jag är inte alls lika orolig för snittet längre, men det lär väl nog komma över mig igen på måndagskvällen, haha.

Jag märker nu också att både mitt humör & tålamod är obefintligt just nu. Jag ryter till direkt och tappar motivationen så fort nåt börjar krångla. Jag är ju annars väldigt hetlevrad också, men just nu känner jag mig som nåt smärre nervvrak mellan varven.. Nån som känner igen sig i detta, att ha noll tålamod & äckligt humör dom sista veckorna av graviditeten? 

Idag ska jag fortsätta ”boa” och fixa i ordning ett & annat här hemma inför bebbos ankomst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Ååh så roligt att det närmar sig! Kan tänka mig att man kanske går lite extra på nålar eller knappt kan sova när man har ett bestämt datum. Eftersom Charlie kom så tidigt hade jag ju liksom inte kommit in det där ”kommer han snaart?”.

    1. saragunmarie

      Ja, man räknar ju ner på ett helt annat sätt då man har ett datum 🙂 Det är verkligen spännande nu!!

stats