Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En otrolig längtan

DSC_4709,

DSC_4706,

Fotograf: Linda Sjölund. Bilderna är tagna i graviditetsvecka 32.

.

Åh vad jag längtar efter att få hålla bebbo i famnen för första gången. Att få se hur han ser ut & vem han liknar, känna hans doft, och konstatera att ”jaha, det var DU som låg där inne hela tiden”. Jag har nog inte riktigt fattat hur nära det är. Tänk, om mindre än en vecka blir jag & Roy föräldrar. Vi som träffades då vi var 15 & 16 år gamla och körde alltför fort med våra mopeder. Redan då planerade vi en framtid tillsammans, men inte hade nån av oss kunnat tro att vi nästan 9 år senare skulle bli föräldrar.

Jag längtar så jag spricker. Låt dom här sista sex dagarna gå fort nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats