Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

För ett år sen

Alla som känner mig vet att jag älskar att experimentera med mitt hår. Jag har provat på de flesta frisyrer & färger, och sällan har jag samma frisyr länge alls innan jag provar på nåt nytt igen.

Dom här bilderna är tagna för ett år sen, i mars 2014. Jag hade nog väldigt kort hår där också, men jag använde löshår i princip varje dag för att jag inte trivdes i det korta.

 

spring,

 

Nu har jag inte velat färga håret så ofta så länge jag varit gravid, men snart ska jag nog beställa hem lite löshår igen och gå lite mer mot det kopparfärgade. Den här korta blonda frisyren jag har nu är ju egentligen den allra enklaste, den kräver inte mycket underhåll alls, men jag känner mig inte riktigt bekväm i såhär kort hår.. Nå, vi får se vad jag hittar på, men jag ville bara visa hur jag såg ut för ett år sen. Det är ju faktiskt inte konstigt alls att en del bekanta knappt känner igen mig då vi möts, haha..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats