Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Fira påsk i Lappland

Nu drar vi iväg till Lappland över påskhelgen! Wiltons fammo, faffa, fastrar & farbröder (haha, det där lät konstigt.. Farbröder? Jamen det heter ju nog så) är där och tar emot oss då vi kommer fram. Det ska bli superskönt att få komma bort hemifrån ett tag och tanka lite ny energi!

För mig är påsken speciell. Förra året låg jag nämligen på BB över påsken. Wilton är född på tisdan före påskhelgen, och vi blev utskrivna från BB på påskdagen.

I år kommer påsken lite tidigare, för Wilton fyller inte år förrän om en vecka, men han kommer ju alltid va en påskbebis oavsett. Tänk, om en vecka har vi en ettåring i huset. ❤

 

insta-bebbbo-720x360

För exakt ett år sen gick jag fortfarande med magen i vädret. En vecka kvar, väntan & längtan var så stor.

,

IMG_5196.jpg--720x480

Nyfödd påskbebis. Tänk så livet kan ändra på bara några minuter. Så älskad från första stund. 

,

Ja, nu tog mamma-känslorna över här. Det jag ville säga med det här inlägget var att vi drar till Lappland idag och kommer hem på måndag. Förhoppningsvis kan vi lämna Wiltons tonårs-trots och min envisa förkylning där så att de inte följer med oss hem. Jag längtar efter en lite lättare vardag just nu.

Ha en superfin påskhelg. Ät massa gott och ta vara på varann! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. saragunmarie

   Ellinor – Tack! Jag tycker jättemycket om dom jag också 🙂 Dom är av märket Maileg, ifall du vill försöka få tag på likadana 🙂

 1. Milla

  Vad härligt att komma iväg lite, hoppas ni har det riktigt bra där uppe! Önskar vi också kom oss iväg någonstans… Nå, vi håller åtminstone på och försöker planera ihop en resa till sommaren, så det är ju något att se fram emot! ?
  Ja, tänk att vi snart har ettåringar! Vart har tiden tagit vägen?!? Här har vi en liten valborgsbebis, så valborg kommer alltid att vara speciellt för oss numera och också innebära kalas – blir en hel massa firande den helgen eftersom tösen dessutom har en farbror som fyller 1:a maj! ?

  1. saragunmarie

   Milla – Tack, det var skönt att komma bort hemifrån lite 🙂 Vad roligt med en resa till sommarn! Ja, imorgon fyller han ett år, vår lilla skrutt. Jag fattar inte.. 😀

stats