Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Att snart ha en ettåring i huset

Wilton buse1-

Tänk att det här trollet fyller ett år imorgon. Ett helt år! Hans första födelsedag. ❤

Idag har två personer sagt åt mig att det känns som att det var igår jag var höggravid. Och ja, jag kan bara hålla med. Och psykologen frågade hur jag tycker att det här första året med Wilton har varit. –Bästa året i mitt liv! svarade jag.

 

Wilton buse x2-

Vissa dagar känns det som han ska driva mig till vansinne med sitt hemska temperament, men han är verkligen världens bästa unge! Så gosig, duktig och underbar. Älskade älskade unge. Det gör inget fastän jag blir gråhårig innan jag fyller 30 bara jag alltid få va med dig! ❤❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Stort grattis till er nyblivna ettåring! ? Helt otroligt vad tiden gått fort, kan knappt fatta att vi också har en ettåring om en månad – vart tog den lilla hjälplösa varelsen som hade strl 44 på överdelarna sina 2 första månader i livet vägen?!? ?

    1. saragunmarie

      Milla – Tack! 😀 Ja, vår lilla skrutt som drunknade i strl 50 på BB.. Nej hjälp, stanna tiden!

stats