Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett stort steg i rätt riktning

 

Jag har börjat jobba lite igen! Det kallas rehabiliterande arbetsverksamhet och det är TE-byrån som ordnar det. Jag måste jobba lite för att kunna fortsätta få arbetsmarknadsstöd, men jag får börja lugnt med bara en fyratimmars dag i veckan i åtminstone ett par månader. Det är absolut det mesta jag klarar av just nu för att inte däcka helt, men det känns skönt att få vara ute lite bland folk igen och känna att jag bidrar med nåt utanför hemmet.

 

Min första dag gick riktigt bra, och jag fick mycket beröm. Jag får bara tygla mig själv för att inte jobba på för fort och ha för höga krav på mig själv. Det är min största utmaning nu. Hursomhelst så är det otroligt skönt att veta att min inkomst är säkrad nu så slipper jag den stressen åtminstone.

 

Vintern är så otroligt vacker nu! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Toppen, önskar dig lycka till! Se nu till att ta det lugnt och inte ta ut dig för mycket så går det säkert bra! ? Vad är det du jobbar med?

stats