Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Dom senaste övernaturliga grejerna som hänt hos oss

 

Ni som har följt mig länge vet att jag har upplevt ganska mycket övernaturligt under hela livet. Jag tror på att folk som dör kan komma tillbaka och visa sig på olika vis, som andar. Det är inte alla som är mottagliga, men jag är både öppen & mottaglig för andevärlden.

 

För tre år sen skrev jag dethär inlägget, och jag var uppenbarligen skraj för allt som hände just då. Vi bodde i Kovjoki då ännu, och vi fick sedan veta att det var en släkting som hette Mia som dog för längesen som fanns kvar i huset. Vi tog hjälp av ett medium som hjälpte henne över till ”andra sidan” och sen märkte vi aldrig av henne mer. En bekant hade en gång tidigare sett hennes skepnad tydligt där i köket också.

 

Men det jag skulle skriva om var vad vi varit med om medan vi bott i Sandsund. Vi har bott här två och ett halvt år nu, och det har hunnit hända en hel del. Jag är inte längre skraj så det lämnar inte lika färskt i minnet längre, men jag räknar upp några av de sakerna jag kommer på på rak arm.

 

 

-En kväll då jag var ensam hemma hörde jag tydligt hur nån gick på mellantaket. Grejen är att vi bor i radhus, men ingången till mellantaket är på vår ände av huset och om nån ska upp dit så ska dom ställa stegen utanför vårt fönster, så det går inte att göra det i smyg.

 

-En radiostyrd bil som inte längre fungerade, och som inte längre hade kontrollen kvar, fick fnatt. Jag & Wilton hörde ett tydligt klickande ljud och gick och kollade, och hjulen for från sida till sida, precis som om nån höll i kontrollen och svängde fram & tillbaka. Det höll på länge och jag filmade det och la upp det på Instagram. (Det är exakt ett år sen som det hände, och jag delade videon på Facebook idag.)

 

-Pojkarna & djuren hade gått och lagt sig och jag satt kvar i Wiltons rum och fixade med nåt. Plötsligt spolas det i toaletten och jag sa bara spontant ”oj Roy, e du ännu uppe?” men ingen svarade. Jag tänkte då att nån katt stod på spolknappen (det har hänt tidigare nämligen) men båda katterna låg och sov. Jag smög in i sovrummet, och båda pojkarna sov djupt. Det var inte bara att det rann till lite vatten i toalettstolen som det ju kan göra, utan det var en ordentlig spolning.

 

-En dag då Roy hade åkt iväg till jobbet så var det en man som pratade i tamburen. Jag hade just stått i fönstret och sett då Roy körde iväg, men jag tänkte ändå spontant ”alltså hur fasen kunde han komma in tillbaka utan att jag hörde nåt?” men det gjorde han ju inte.

 

-En grej som händer ofta är att nån trixar med vår Playstation då vi ser på Netflix. Nån pausar, spolar fram och håller på fast kontrollen ligger fritt på soffan eller bordet. Det har även hänt ett antal gånger att Playstation har kommit igång ”av sig själv”.

 

 

Det var ett axplock av sånt som hänt de senaste två åren. Har ni nåt spännande övernaturligt att dela med er av? ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. . Pjumas . ♡

  Gillar att läsa och höra sådana här historier! Själv är jag inte alls rädd för spöken, kan väl säga att jag vuxit upp med dem ? Nä, men i mitt barndomshus där jag bodde tills jag var typ 20 så spökade det. Enda sen jag var lite sades det alltid att det är Ingeborg som spökar, hon hade bott i huset långt före vi flyttade dit. Men hon var snäll, gjorde inget illa men ibland kunde man höra henne gå omkring i huset.
  En gång när jag var liten och vi sov i samma rum med syrran tyckte jag att jag skulle ha känt några fingrar i min nacke, men när jag svängde mig för att titta var där ingen annan i rummet och syrran låg och sov i sin egen säng..

  Nu jobbar jag på en liten bybutik ute på en ö, byggnaden som nu är butik har tidigare varit en skola, och det sägs att en av lärarinnorna spökar här, och det har jag även fått uppleva. Men jag är inte alls rädd, hälsar bara glatt på Agda när det händer någonting konstigt ?

 2. Milla

  Älskar att läsa om såna här saker som folk varit med, fast det är med lite skräckblandad förtjusning jag läser och hör om sånt! Jobbade under sommaren och hösten på ett ställe där det spökar, vilket en av arbetsgivarna berättade för mig. Första gången jag var och städade upp i det som då var konferensrum tyckte jag att jag såg en skugga där, och tänkte då att jag måste fråga om de upplevt något oförklarligt där på gården eftersom det var ett gammalt hus. Det hände också flera gånger att jag i den byggnaden hände tobakslukt, trots att ingen rökt där inne och inte heller ute på gården. Fick sen veta att det var flera som känt av eller sett saker i den byggnaden, bl a var det någon som sett fullt med svartklädda män där. Byggnaden har för länge sen varit bönehus på ett annat ställe i byn och sen blivit flyttad till nuvarande plats där den använts inom pälsfarmning, också det för många år sen. När jag en gång stod inne i hallen i själva boningshuset och talade med arbetsgivaren hörde vi båda tydligt hur det brakade till ordentligt uppe på övervåningen. Hon trodde då att det var sambon som var där uppe och gjorde något, men det visade sig sen att han inte ens varit i huset när detta hände. Det var i samband med detta jag fick veta att det spökar där. Ett bra tag tyckte jag det var obehagligt att gå in i huset om jag hade ärende dit när arbetsgivarna inte var hemma, men vande mig och var inte med om något desto värre sen heller.

 3. Ahå

  Vi bor i ett hus nu, som är vårt eget men köpt av ett dödsbo, iaf jag är en sån som tror på det övernaturliga och alltid också känt på mig och hört och sett på riktigt när det händer oförklarliga saker.. Iaf, sonen fick i julklapp ifjol ett pussel som har djurläten när man lägger rätt bit på rätt plats. Detta tog vi fram i våras, alla kvällar när sonen somnat, började hundarna skälla, och strax efter började pusslet låta. Klockslaget flyttades fram vartefter det blev ljusare ute. Alltid bara på kvällarna, tills en morgon, sambon hade sovit på soffan för jag hade magsjuka och höll sig undan.. Kl 07 när hans alarm borde ringt, gala tippen.. Å alarmet ringde inte alls den morgonen.. En kväll skällde hundarna ute, sonen sov då ännu i vårt rum, och i vårt rum finns en altandörr.. Strax efter börjar han störtgråta. Jag går dit och sitter en stund när jag kommer tillbaka till vardagsrummet frågar sambon om jag glömde något när jag gick förbi honom två gånger? Problemet var att jag inte hämtat något ur köket eller något i den del av huset där han var.. Utan satt på samma ställe hela tiden. Våren blev till sommar, ljust är det ute och pusslet fick flytta ut i garaget för det pusslades så frenetiskt så den lättväckte sonen slutade slappna av och somna.. Iaf, vi är påväg att gå å lägga oss, vi inväntar bara väderrapporten på tv, jag går ut i köket för att dricka min mattdrink, öppnar dörrar så att vi ska få in frisk luft till oss för jag är höggravid och har olidligt varmt.. Sambon går ut och röker och jag tittar på honom i köksfönstret så att jag vet när jag kan öppna det utan att det drar in rök.. Han tittar på mig och flinar. Och röker vidare.. Men kommer in efter en stund och går förbi mig i köket raka spåret till vardagsrummet för att titta på vad jag ser på på tvn, måste ha varit viktigt eftersom jag hunnit in så fort för han såg ju mig i köket när han var ute, men stod enligt honom framför tvn när han kom in för jag skuggade tvbilden i fönstret mittemot.. Det var bara det att jag stod visst i köket hela tiden.. Så han blev helvit i ansiktet när jag kom in bakom honom för att se vad som verkade vara så viktigt på tv så han sprang in 😀

stats