Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En erfarenhet rikare, besvikelser & att ringa ambulans

mama x2

Nu har jag då återigen fått prova på nåt nytt, nämligen ha pop up-butik i tre dagar. Vilken tur att det var just Nina som jag hade den ihop med, för vi kom verkligen bra överens. Vi har aldrig umgåtts tidigare, men vi märkte fort att vi var så himla lika på många punkter och tyckte lika om det mesta. Det blev mycket prat & skratt mellan kunderna kan jag lova. ☺ Jag blev dock rejält besviken då inte fler av våra nära dök upp. Jag hade faktiskt förväntat mig lite mer stöd.

Nå, i lördags var vi vår sista dag i butiken, och tanken var att vi skulle ha öppet till kl. 16. Men nån gång före kl. 14 ringde jag ambulans då Nina plötsligt började må dåligt och fick (i mina ögon) symptom på stroke. Det var, tack & lov, inte SÅ allvarligt sist och slutligen, men jag är glad att jag reagerade snabbt och gjorde allt jag kunde.

Så vi stängde butiken två timmar tidigare än tänkt, och det var nog en del som möttes av en ful lapp på dörren där det stod ”STÄNGT!” med sneda panik-skrivna bokstäver.. Men jag kunde inte tänka klart just då och börja förklara oss desto mer.

Det blev tre roliga dagar i butiken som avslutades på ett lite (väldigt) oväntat & tråkigt vis, men lite nya erfarenheter rikare blev vi nog båda två! Och så har jag fått en ny fin vän – och vad är nu bättre än det?

 

Kolla in Ninas fina webshop här! Och för er som inte redan vet så kan jag berätta att Little Kind är stängd. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Oj då, det var ju inte roligt att er sista dag i pop up butiken fick ett sånt slut! Skönt om det inte var så allvarligt i alla fall.
  Trist att era nära inte ställde upp och kom! Vet själv hur det är, som t ex de gånger jag ordnat hemmapartyn eller varit en av värdinnorna på demopartyn och har bjudit massor av folk, och så kommer knappt någon – hela 2 perdoner ena gången! Och alla kommer med en massa ursäkter varför de inte kan komma. OK om några råkar ha annat för sig just den dagen, men över 20 personer?! I don’t think so! Dålig stil av folk och framför allt ens nära om de inte kan ställa upp när man ordnar något. ?
  Kul med nytt utseende på bloggen! Och måste säga att den funkar mycket bättre på min telefon nu, tidigare visades texten så liten på den att jag måste förstora upp för att kunna läsa och kommentera!

  1. saragunmarie

   Milla – Ja det är så trist då man fixar, ordnar och lägger ner massa tid & pengar, och så dyker nästan ingen upp. 🙁 Ska man inte stötta varann liksom?! Självklart kan det inte alltid passa, men att bara 4/30 var upptagen med annat är ju lite långsökt..
   Vad roligt att du gillar det nya utseendet. 🙂 Dock ska jag fixa lite ännu så fort jag hinner.

stats