Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Wilton 13,5 månader

Det är ett tag sen jag gjort en uppdatering om Wiltons utveckling, så det är dags nu.

 

Det nyaste:

 • Han går för fullt. Snubblar mycket, men tar sig upp direkt, t.o.m. mitt på golvet där han inte kan ta tag i nåt som hjälp.
 • Han säger ”titta” hela tiden och pekar på allt. Det gulligaste är nog då han säger ”titta mamma!” och pekar på nåt. ☺
 • Han försöker envist trycka nappen i min mun då vi ska sova, haha!

 

Han är verkligen en livlig unge, och ibland önskar jag att han kunde dela med sig av sin energi lite. ? Snart blir han 1 år och 2 månader, och jag fick lite panik då jag kollade på bilder som är tagna för ett år sen.

 

maj 2015, w 8v

maj 2015--

På den övre bilden är han 8 veckor gammal och på den nedre bilden 6 veckor. Lilla lilla busen. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cami

  Nappen låter bekant! 😉 men en sak måste jag bara få påpeka om (höhö sådär mååååånga månadrr försent!) Men babybjörnen är inte ett ergonomiskt bärdon! Om ni nångång planerar småsyskon så använd inte den då. Alldeles fel benposition samt för hård för ruggen åt er båda. Ett friskt barn får inga men av det men ville bara påminna att det finns så många bättre 🙂 puss på sötnöten!

  1. saragunmarie

   Cami – Jo jag fick veta det sen. Dock hann vi bara använda den 3-4 gånger. ☺ Tack för din omtanke! Kram!

stats