Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Dag 5 med C9

insta w c9,

 

Nu är jag inne på dag 5 med C9, och allting har gått så himla bra såhär långt. Jag är så stolt över mig själv att jag lyckats stå emot så många frestelser och verkligen hållit mig till schemat. Lite slarv med träningen har det blivit eftersom jag har jobbat och i princip mött Roy i dörren då det varit hans tur att åka iväg och jobba. Och så har Wilton varit vääääldigt gnällig nu i ett par dagar då han får fler tänder, så med feber och allt har jag inte velat dra ut honom nå extra. Men det syns ändå skillnad på vågen & måttbandet, och det bästa av allt är ju att jag blivit piggare och inte är konstant sötsugen 🙂

I förrgårkväll fick jag en svacka och blev så extremt sötsugen, men jag stod emot och gick och la mig tidigare istället så fixade det sig. Det är egentligen enda gången jag tyckt att det varit riktigt jobbigt.

Nu har jag ätit lax i två dagar, så idag blir det kyckling istället. Can’t wait! Men först drar jag iväg på en cykeltur.

 

Kontakta mig på mejl ([email protected]) eller på Facebook (Sara Gun-Marie Westerlund) om ni vill ha mer info om C9. Ni kan också beställa via mig! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats