Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Upp på hästryggen igen

rida

 

Igår tog jag äntligen tag i det som jag tänkt på och saknat i många år, nämligen ridningen. Jag räknade ut att det är 12 eller 13 år sen jag senast satt på en hästrygg, och ungefär 15 år sen jag red regelbundet.

Jag har en rad mindre bra minnen från ridningen, så det var väldans skakigt då jag skulle upp på hästryggen igen. Men det gick riktigt bra och jag överlevde terrängturen. Lite nervöst med all trafik, men pållen var så duktig så det var inga problem. ❤

 

Det blir säkert fler gånger, och i framtiden hoppas jag att just hästar & ridning är en hobby som jag kan dela med Wilton.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Vad härligt! Jag kan också sakna ridningen ibland, jag red också när jag var yngre. Men det måste vara typ 18 pr sen jag senast satt på hästryggen nu, jisses! ? Usch vad tiden går… Jag skulle hur som helst inte ha något emot om Felicia skulle börja rida sen när hon blir större.. ☺

stats