Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Två månader till julafton

campadre xmas

 

..och då är det ju dags att börja fundera på julpyntet så småningom. Eller hur? Jag är den som gärna börjar julpynta i slutet av oktober och plockar inte bort det förrän i mars. Men i år är jag lite senare med allt, så det hinner nog bli november innan jag är igång med pyntandet denna gång. Hursomhelst så såg jag att Campadre har superfint julpynt från bl.a. Markslöjd just nu, så jag tänkte tipsa er om detta. Flera av dessa är ju inte typiskt julpynt heller, så man kan ju med gott samvete låta dom stå framme som mysbelysning året runt. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats