Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Han blir så stor

IMG_20171024_142529_464

 

Idag var första gången dagislämningen gick smärtfritt. Inga tårar & inga utbrott. Dessutom berättade de då jag hämtade hem honom att han börjat sitta på wc-stolen. Så nu får vi nog ta och köpa en såndär ring att sitta på så att han kan använda wc-stolen här hemma också. Stora killen. ❤

 

Hela denhär dan har gått extremt långsamt och jag har varit så yr att det svartnat för ögonen emellanåt. Det var först ikväll som jag började må bättre och vågade sätta mig i bilen och åka iväg och handla lite. Jag fyndade även ett par nästan nya Kuoma-vinterskor åt Wilton för ynka 7€. Dom är ju svindyra som nya, så det kändes bra i hjärtat (och plånboken). Jag fick även bra besked ikväll om en grej som troligtvis kommer va viktigt för mitt tillfrisknande. Jag håller det hemligt ännu (sorry not sorry) men tids nog får ni veta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats