Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Svar på läsarfråga om det andliga

4

Bildkälla 1 / bildkälla 2.

 

”Vad tryggt att veta att du har din faffa som finns där och vakar över dig! Intressant också att ni fick veta att det var din faffas faster som fanns kvar i huset ni bodde i förut och spökade för er! Har du någon aning om vem det är som finns med er i Sandkojan? På vilka sätt har du/ni märkt av närvaron? Och vet ni om det är något som de som bott där tidigare också känt av, eller har det kommit först sen ni flyttade dit? Blir jättenyfiken, så berätta gärna mer! Berätta också gärna hur det gick till när ni fick hjälp att skicka över Mia till andra sidan! Har ju bara sett sånt på film och i TV så det skulle vara jätteintressant att höra hur sånt görs på riktigt!” 

 

Svar: Det är faffa som finns med oss i Sandkojan. Han har harklat sig för att göra sig påmind, han har lagt ut vita fjädrar åt mig, lagt på Playstation och lampor, m.m. 

I det här fallet – då det är faffa som finns med oss – så fanns han ju inte här förrän vi flyttade hit. Jag tror att vissa andar har fastnat på ett visst ställe (t.ex. faffas faster som fanns kvar i Lillstugan där hon bodde för längesen) och att vissa andar följer med vissa personer för att vaka över dom (t.ex. faffa som följer med mig). Jag tror även att faffa finns hos andra samtidigt som han finns hos mig; men de flesta kan inte känna av honom. 

 

Roy tycker att jag är knäpp då jag tror på andar, men han blev nog rejält skraj själv då han var med om Mias spökerier i Lillstugan ett antal gånger. 😉 Och oavsett vad andra tycker & säger så vet jag ju själv vad jag sett, hört & känt, så ingen behöver anstränga sig och försöka övertyga mig om att jag inbillar mig. Jag förstår (och respekterar) att många inte tror på spöken & andar, för självklart är det svårt att ta in om man själv inte är mottaglig. 

Här har jag skrivit ett kort inlägg om hur det gick till då Mia (faffas faster) blev skickad över till andra sidan. Desto mer detaljer vill jag inte lämna ut. 

 

Jag svarar gärna på fler frågor, så hojta till om ni har nåt ni undrar över!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats