Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Snälla avfölj mig!

 

Sånt jag absolut inte förstår mig på är då vuxna människor om & om igen uttrycker sitt missnöje för nån men som ändå absolut inte kan låta bli att följa personen på sociala medier. Och om man ändå av nån anledning absoluuut måste följa personen man irriterar sig på så kan man ju kontakta hen privat och ta upp det på ett moget sätt ELLER BARA SCROLLA VIDARE då man ser att dendär jobbiga personen som man stör ihjäl sig på, men inte förmår sig att avfölja, har lagt upp nåt skitirriterande igen. Nej snälla, avfölj mig om ni inte gillar mig. Jag orkar verkligen inte med mer negativ energi.

 

Och jo, det är lunginflammation jag har, som vi misstänkte. Så nu ska jag ta det så lugnt det bara går och försöka bli frisk. Hoppas ni mår bra och att ni inte slösar er energi på att följa nån ni inte tycker om. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats