Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Euforiska känslor trots helvetiskt mående

 

Det är längesen jag har mått såhär fysiskt dåligt som jag gjort dom senaste dagarna. Jag har spenderat stora delar av dom senaste nätterna på toa och spytt slem och hostat så kraftigt och intensivt så att jag har trott att jag ska kvävas. Dessutom har jag haft feber, tandvärk, skitont i halsen och varit trött som aldrig förr.

 

Idag for jag till hvc och testade CRP (infektionsvärde), som var förhöjt. Dom misstänkte lunginflammation, så jag skickades vidare till akuten för att träffa läkare. Jag fick sitta över två timmar i ett väntrum smockfullt med folk och vänta, vänta, vänta.. Till slut slapp jag in, och läkaren skrev ut inhalator mot hosta & andnöd och skickade mig vidare till lungröntgen efter en snabb undersökning. Jag ska ringa och få svar från röntgen imorgon, och så får vi se om jag eventuellt måste äta antibiotika.

 

Ikväll har jag ändå fått känna mig riktigt glad mellan varven då jag lyckades lämna in en artikel innan deadline och då jag dessutom fick massa beröm för jobbet jag gör under min rehabiliterande arbetsverksamhet. Att få bekräftelse för det man gör är såå viktigt. ❤️

 

Vitrinskåpet på bilden är mitt senaste loppisfynd. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats