Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Skryt på er själva, för ingen annan gör det!

S 2013,

Fotograf: Linda Sjölund

 

Om det är nåt jag lärt mig i livet så är det att folk i allmänhet är fruktansvärt rädda för att ge beröm åt andra. Du kan prestera sjukt bra utan att få höra hur grym du är. Och du kan hjälpa folk dag ut & dag in utan att nån visar uppskattning tillbaka.

Jag hatar det. Hatar hatar hatar. Huuuur kan det va så jäkla svårt att ge cred åt andra? Jag berömmer dagligen folk men får sällan höra hur grym JAG är. Så nu ska jag lista mina bästa egenskaper och sånt jag är skitduktig på:

 

1. Jag står upp för andra.

2. Jag har bra öga för inredning.

3. Jag har bäst hand med djur.

4. Jag låter Wilton veta att jag älskar honom, ungefär 124 gånger per dag.

5. Jag är stark. Jag har vunnit flera tävlingar då vi testat styrka i ben & armar, även mot en del som tränar massor.

6. Jag är en grym traktorchaufför. (Jag har kommit tvåa i finsk damklass i precisionskörning och vunnit tävlingar i att backa med traktor & släp i en trång bana där resten som deltog var av det motsatta könet. (Ja, jag är säker på att kvinnor i allmänhet är bättre chaufförer än karlar. No offense.))

7. Jag hjälper okända människor spontant i vardagen. Senast idag hjälpte jag en gammal dam med sin handelsvagn i djupsnö, och för inte alls längesen betalade jag maten åt en gammal man då hans pengar inte räckte till.

8. Jag är ärlig och ryter till då det behövs. Jag önskar att fler hade de egenskaperna.

9. Jag är grym på huvudräkning.

10. Jag är rolig.

11. Jag ger folk komplimanger.

12. Jag är generös.

 

Vad är DU bra på? Vi måste skrota jantelagen som säger att det är fult att skryta. Skriv ner minst fem saker som du är grym på i kommentarsfältet här under eller skriv ett eget blogginlägg. Skicka gärna länken åt mig isåfall så att jag kan kika in och läsa. ❤ 

Och ni! TACK FÖR ALLA KOMMENTARER OCH HJÄRTAN! Ni är bäst! :*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats