Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

RS-virus

insta sjukling,

 

Igår ringde barnläkaren ang. provsvaren som togs vid akuten i tisdags, och de visade att han har RS-virus, precis som hon misstänkte. Dock tycks han va på bättringsväg redan, för han har inte lika hemsk hosta längre, och det rosslar inte lika mycket då han andas heller.

Jag är så himla förvånad över hur pigg & glad han varit trots att han uppenbarligen inte mått riktigt bra den senaste veckan. Han äter lika mycket som vanligt, och däremellan har han absolut inte tid att sova, utan han ligger och pratar & skrattar nästan hela tiden. Visst gnäller han en del också, men inget mer än vanligt.

I samma veva så blev ju jag rejält förkyld också, så jag har verkligen haft noll ork. Lillasyster/moster Maria har sovit här flera nätter och varit här flera timmar per dag och hjälpt mig att mata Wilton och underhållit honom så att jag fått ta det lite lugnare. Hennes hjälp har verkligen varit ovärderlig.

Trots RS-viruset så sa barnläkaren att vi nog kan träffa folk. Man kan dock få en förkylning, så vi varnar de vi tänkt träffa såklart. Dock ska vi undvika kontakt med spädbarn helt & hållet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    Nej fy. Jag var till jouren med min lilla Ivar för två veckor sedan, då misstänkt de att det va rs-virus, men hans prov var negativt, men vi hamna ändå sova över natten vid malmska. Jag grät som en liten gris när di sög bort slem ur näsan på honom. Det e hemskt när di e sjuk domhär små…

stats