Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Koliksmärtor

IMG_20171109_115053_852

 

Jag har spenderat alltför många timmar vridandes i magsmärtor på sistone. Senast inatt satt jag och kallsvettades på toa med kramper & illamående (eller koliksmärtor som en kirurg kallade det). Det kan gå flera veckor mellan skoven och så kan de hålla i sig flera dagar i streck (som nu) då de väl börjar. Innan jag upptäckte Aloe vera och Probiotika plågades jag av magkramper dagligen, så det är betydligt bättre nu trots allt. Men ibland tar smärtan över hela kroppen och det känns som att jag inte kommer att överleva. Dessa tankar tar mig osökt till en förlossningssal, haha.

Bilden är tagen innan allting bröt ut, och jag är verkligen aldrig förberedd på skoven.

Det värsta är att det spelar absolut ingen roll vad jag äter. För några dagar sen åt jag caesarsallad till lunch och sen var hela dan förstörd. Igår åt jag lite choklad och så blev kvällen & natten ett enda kaos. Vissa dagar kan jag äta hur mycket choklad som helst utan att nåt händer. Det skulle ju underlätta enormt om jag skulle veta att jag måste avstå från nånting särskilt för att hålla magen i balans, men nädå, det skulle väl gå för enkelt då.

 

Mvh. En som är rejält bitter på livet och helst bara skulle skita i precis allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Hej! Har du hunnit prova Visiblin från apoteket? (Ispalguafröskal) Jag tar det dagligen för min IBS, Jag har sluppit kramperna nu. Tänkte bara tipsa – jag vet hur ont man kan ha 🙁

stats