Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag kommer att synas i nästa nummer av Vi Föräldrar

I nästa nummer av tidningen Vi Föräldrar (i upplagan Gravid) kommer det att finnas en intervju med mig gällande kejsarsnitt. Superroligt att få va med i en så stor tidning! Numret där jag är med borde komma ut i slutet av april eller början av maj, och jag lovar att ge er en sneakpeek på artikeln sen då tidningen finns i butik.

 

v37-''

Bild från graviditetsvecka 37. 

.

Nu verkar det som att jag inte kommer att få flytta hit mina inlägg från min tidigare blogg, och det är ju synd. Jag kanske lyckas fixa det senare, men det är inget jag orkar krångla med nu. Så om ni vill läsa om min graviditets-resa ända från början så ska ni gå in på saragunmarie.blogg.se, och klicka er in i kategorin ”Med ett knyte i magen”. Där finns allt samlat.

Och hörni, kom ihåg att följa mig på Bloglovin’! På min tidigare blogg hade jag nästan 170 följare, men här har jag hittills bara 30. Jag vet att man riskerar att tappa en del följare då man byter bloggportal, men samtidigt hoppas jag på att få många nya läsare också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. saragunmarie

      Ja, det ska du göra! 🙂 Jag måste betala för att flytta över inläggen, och det har jag inte möjlighet till nu. Jag ska se om jag lyckas fixa det själv i nåt skede eller om jag struntar i det helt enkelt.

stats