Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ibland hjälper det att bli riktigt förbannad

 

Ang detta inlägg – det hjälper tydligen ibland att bli riktigt arg. För i morse då jag loggade in på Fpa så hade ett beslut gjorts att jag blivit beviljad arbetsmarknadsstöd från slutet av december. Det är dock först i februari jag får se dom pengarna, så denhär månaden blir väldigt tuff, men nu vet jag att jag får nåt iallafall. Phu! Vilken pärs!

 

Jag känner att jag börjar hitta livslusten igen och glädje i små saker. Det har varit så fruktansvärt tungt med precis allt dom senaste månaderna, men äntligen känns det som att det börjar vända. Nästan hela mitt liv har bestått av svår stress, sorger, en ständig kamp för att känna att jag räcker till – vilket jag ändå aldrig har gjort, avgrundsdjupt mörker, och allmänt kaos. Jag har fått veta att allt detta var orsaken till att jag drabbades av stroke i så ung ålder. Kroppen & huvudet hade aldrig fått varva ner och jag hade aldrig fått känna mig trygg, så det var kroppens sätt att visa att nu räcker det.

 

Så, nu blickar jag framåt och ska lägga upp lite spännande planer för våren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats