Dom försöker ta livet av mig | Saragunmarie - Mammaliv & psykisk ohälsa.

Saragunmarie – Mammaliv & psykisk ohälsa.

Annons

Dom försöker ta livet av mig

 

Det har blivit många inlägg genom åren om hur illa behandlad jag blivit (och fortfarande blir) av Fpa. Jag har varit svårt sjuk länge men inte haft rätt till varken det ena stödet eller det andra. Ingen skillnad hur många intyg från olika läkare & anstalter jag fixar så godkänns de inte. Jag faller mellan precis alla stolar och har många månader suttit helt utan inkomst, så när som på barnbidraget på 94€.

 

I början av december missade jag en avtalad tid (har aldrig hänt förr i hela mitt liv) och förlorade 300€ på det direkt, trots att jag ringde dit så fort jag kom på det OCH lämnade in en skriftlig redogörelse för varför jag inte dök upp. Orsaken var för det första att Roy var i Tyskland hela veckan så jag hade hand om allting själv på hemmaplan, och för det andra så är jag utbränd, så jag glömde helt enkelt bort det där förbaskade mötet. Ångesten som kom då jag märkte det var obeskrivlig, för om det är nåt jag hatar så är det att göra folk besvikna.

 

Idag kom senaste beslutet om fortsatt betalning av arbetsmarknadsstöd, och fram till 30 juni (!!) är jag utan stöd pga oklar anledning. Alltså jag orkar inte mer!! Jag har inte rätt till sjukdagpenning “för jag är frisk”, inte rehabiliteringspenning trots att jag borde ha rätt till det då jag går i psykoterapi, inte utkomststöd för att Roy har för bra lön, och tydligen inte heller arbetsmarknadsstöd längre TROTS att jag ska påbörja rehabiliterande arbetsverksamhet snart!

 

Jag går sönder snart, det känns som att hela hjärnan löses upp till en gegga och snart ligger hela jag i en blöt pöl på golvet. 😭

 

Enda lösningen tycks vara att börja jobba (som jag gjorde förra våren för att överleva ekonomiskt. Jag orkade en månad innan jag kollapsade, och jag har fortfarande inte repat mig efter det) men då går jag garanterat under. Vad i hela helvete ska jag göra?!? Jag orkar inte överklaga, fylla i massa ansökningar och ringa & va förbannad till dom värdelösa myndigheterna längre. Och det vet dom! Det känns som att dom kämpar för att ha ihjäl mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussu

    Så orättvist! 😩Man fattar inte hur de tänker?! 94€ enda inkomsten och dessutom har ett barn att ta hand om. Denna slant räcker ju ingenstans 😣 blir så lessen!

Annons
stats