Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Frisk som en nötkärna

IMG_0549-

Den här lillkorven har varit ovanligt gnällig dom senaste dagarna, och inatt sov han nästan inget alls. Han låg och bökade med huvudet i madrassen, gnällde nästan hela tiden och vände sig fram och tillbaka. Jag tänkte att han bara var orolig, kanske hade drömt nåt, men mot morgonen åkte händerna upp till öronen om och om igen. Jag ringde till HVC och fick en läkartid på förmiddan, men väl där så konstaterade läkarn att han är frisk som en nötkärna. Ingen öroninflammation som jag misstänkte alltså. Hon sa att det är så mycket nya intryck att ta in och bearbeta i den här åldern, så många bebisar blir oroliga om nätterna.

Hur har ni haft det med era 7-månaders? Har det varit mycket gnäll utan att ni vet vad det beror på, och hur har de sovit? Tänk vad skönt om de kunde berätta vad det är som bråkar.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Här sov vi hela nätter från 5mån – 1 år nu märker man att det sker mycket i utvecklingen så de sovs lite sämre,bara att ge tutten så somnas de om men de kan vara 1-5 gånger per natt… så ja tror absolut de kan vara så att de blir oroligt om nätterna när de sker mycket i utvecklingen,de lär ju int heller vara ovanligt att de blir dåliga nätter när dom får tänder,de har dock int stört nattsömnen här. Sen att dom kliar öronen när dom får tänder är int heller ovanligt,vårt barn klia i örat så hon fick ett sår en gång när hon fick en tand.

stats