Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Loppisfynd

lampa,

Det känns som år och dagar sen jag senast bloggade om nåt inrednings-relaterat, så nu tänkte jag visa er ett av mina senaste loppisfynd. Den där superfina lampan hittade jag vid Missionsstugan i Jakobstad. Ynka 10€ ville dom ha för den, och jag nappade åt mig den fort som attan. Jag törs inte ens tänka på vad den kunde ha kostat om jag hade köpt den privat av nån. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Skåpet där bakom är också nytt hos oss. Jag köpte det begagnat och fick betala exakt 16 gånger mer för det än jag betalade för lampan. Det är i alla fall stort och stabilt och sväljer alla mina kläder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isa

    Nice! Och jo, om du har idétorka på bloggfronten så tar jag gärna emot tips hur man tapetserar. Tänkte ge mig på vardagsrummet nu före jul och kan behöva all hjälp och alla tips jag kan få =). Har köpt en helt vanlig non-wowentapet utan mönsterpassning så det borde ju bli en barnlek… *hosthost*. Underarbete kan jag det mesta om för det har jag gjort åt gubben innan han tapetserat tidigare projekt men själva uppsättandet känns lite läskigt. Tacksam för svar, vet dock att du har annat för dig just nu så ingen press =).

stats