Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Förändra ett rum med tavlor & speglar

Det här inlägget är i samarbete med BGAfotobutik.se.

BGAfotobutik'

 

Att lite fina tavlor eller affischer på väggarna är en nödvändighet för att ett rum ska se helt färdigt ut kan nog många hålla med om. Och att speglar får ett rum att se större ut är ju faktum. Nu då vi är i full färd med att leta större boende åt oss så vill jag börja om helt från noll och bara ta in sånt som verkligen passar och är till fördel för både funktion och det visuella. I vårt nuvarande hem har vi inte ens plats med en ordentlig spegel i tamburen, så den dagen vi flyttar till nåt större så är en helfigursspegel ett måste, och gärna också en mindre variant ovanför en byrå där man kan ta en sista check före man går ut. Båda två får gärna va i stil med den på bilden. Med en blommig tapet bakom så blir det lagom ”nerklätt” och inte för stelt.

 

Jag vill även fixa ett eget rum åt Wilton. Han kommer nog (om jag får bestämma) sova mellan oss länge till, men ett eget rum med en dagbädd och plats för alla hans leksaker ska han få. Och då hänger jag gärna upp lite lekfulla posters på väggarna. Den färggranna med bakelser skulle va perfekt vid hans leksakskök tillsammans med en med glassar, och dom svartvita skulle få hänga i en grupp på typ fem (det finns flera olika som passar ihop).

 

PS. För tillfället levererar BGAfotobutik bara inom Sverige, men snart kommer dom öppna upp en finsk webshop så att även vi i Finland kan beställa. Här hittar ni den finska shopen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats