Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett par riktigt bra dagar och ett ordentligt bakslag

 

Förra veckan hade jag ett par riktigt bra dagar. Jag mådde bättre än jag nånsin gjort och folk runtomkring mig påpekade att jag ser så glad & energisk ut. Det var så fruktansvärt skönt att äntligen känna mig rakt igenom glad. Åh vad jag har längtat i många långa år efter att få känna detta! ❤

 

 

Igår fick jag dock ett rejält bakslag. Jag hade så hemska magkramper och mådde så illa att jag knappt kunde ta mig till wc själv. Roy fick dra upp mig från golvet där jag satt och gungade fram & tillbaka och kallsvettades och trodde att huvudet skulle explodera av det kraftiga illamåendet.

Såhär höll det på några timmar tills jag äntligen somnade kl. 20. Jag sov till kl. 9 i morse, alltså tretton timmar. Jag vaknade upp och kände mig bakfull. Smärtbakis kallar jag det. Så idag har jag varit helt slut & låg på alla vis. Vi har ändå varit till Kokkola och fyllt på pojkarnas garderober samt köpt en cykel åt blivande treåringen. ❤

 

Dagens feeling. ? 

 

Ikväll har jag myst med marsvinen och kollat tv. Jag skulle egentligen hämta hem det sista från lägenheten, men det får vänta tills imorgon. Fr.o.m. 1.3 är jag officiellt Sandsund-bo igen. ❤

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats