Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett besök till Gekås i Ullared

 

I onsdags kom jag & grannen hem från en minisemester i Ullared.

I söndags körde vi ner till Åbo och åkte med Viking Grace över till Stockholm. Vi sov hela natten på båten och var sen redo att hoppa i bilen och gasa iväg mot södra Sverige.

 

 

Vi körde halva måndan innan vi var framme i Ullared. Vi checkade in på campingen och for sen raka vägen till Gekås som är nordens största varuhus och som dessutom har de billigaste priserna. Ni kan förstå att jag blev blown away av hela stället. För grannen var det trettonde besöket, så hon visste ju vad som väntade.

 

Varuhusets entréplan i miniatyr byggd i lego. 

 

Vi hann fylla varsin kundvagn innan de började stänga och det var dags att återvända till campingen. Vi hade hyrt en liten stuga som hade allt det nödvändigaste, utom handtvål, haha. Vi sov gott och fick hämta frukost från campingbutiken på tisdagsmorgonen innan vi städade stugan och åkte tillbaka till varuhuset för att fortsätta shoppa.

 

 

Vi gick genom de avdelningar vi inte hade hunnit med dan före, och även nu lyckades vi få fulla vagnar. Jag törs inte ens tänka på vad allt detta skulle ha kostat i en vanlig butik. För min del blev det mestadels grejer åt Bosse, men också en hel del åt Wilton.

 

 

Runt 12.30 på tisdan packade vi in det sista i bilen och körde tillbaka mot Stockholm igen. På kvällen körde vi på Viking Amorella och tog ett varv via taxfreen innan vi gick ner till hytten för att sova.

 

 

På onsdagsmorgonen var vi tillbaka på finsk mark och körde upp mot Österbotten igen.

Jag åt mestadels vegetariskt under resan, och vi hann konstatera flera gånger att Max har sjukt goda vegeburgare. Testa!

 

 

Tack för sällskapet A-C, jag har aldrig skrattat såhär mycket under så kort tid. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats