Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag ville bara dö

 

Förra veckan hamnade jag på sjukhus pga att jag mådde så dåligt. Allt var svart och jag ville bara dö. Allt det förflutna kom över mig och slog ner mig fullständigt. Jag fick träffa en underbar psykiater och en så varm & förstående akutläkare som jag lättade på hela mitt hjärta åt medan jag satt och grät, hyperventilerade och hade sån hemsk ångest. Dom fick höra hela min livshistoria och dom sa att det är sällan dom träffar nån som varit med om så mycket skit under en hel livstid, och jag är dessutom bara 27 år. Dom förstod varför jag mår & känner som jag gör, och dom tog mig verkligen på allvar.

 

Jag fick lugnande medicin för att kunna slappna av och få sova ordentligt, och efteråt kändes det betydligt bättre. Jag är väldigt tacksam över den vård jag fick, och jag hoppas att jag inte behöver åka in igen.

 

 

Till er som mår psykiskt dåligt vill jag säga: Det är inget att skämmas över. Be om hjälp, det finns proffs inom alla områden. Jag vet hur det är att ha dödstankar, dödslängtan och dödsångest. Det är fruktansvärt. Men det går att ta sig upp igen. Ibland behöver man hjälp av nån erfaren, så var inte rädd för att ringa hälsovården och be dom koppla dig vidare till rätt ställe. Det är STARKT att våga be om hjälp! ❤ 

 

Vi kämpar vidare tillsammans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats