Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En helt vanlig tisdag

wilton4,

Vår tisdag började runt 7. Jag städade lite, lagade mat och fixade undan en del hushållssysslor och annat tråkigt innan jag for iväg till psykologen. Även denna gång kom jag ut därifrån lite klokare & lite lättare. Att gå regelbundet till psykolog är ett av de bästa val jag gjort i livet. Jag går varannan vecka och just nu känns det lagom. Jag tror att de allra flesta skulle må bättre av att regelbundet träffa nån professionell person att prata med.

Då jag kom hem mötte jag i princip Roy i dörren som for iväg till jobbet. Jag & Wilton lekte och stökade ner igen, åt grönsaksbiffar och tog en promenad i solen. Det har varit helt underbart väder hela dan. Snön smälter och våren är här!

Efter massa skrik & trots sover han nu, och jag tänkte ta mig an mitt hemska hemmamamma-hår. Det har vuxit så otroligt fort på sistone (det tackar jag Aloe Veran för) så jag har 6cm gråblond utväxt och resten är rödbrunt. Hemskt är bara förnamnet. Så nu ska det fräschas upp lite! Både färg & frisyr ska få en uppdatering. Resultat får ni imorgon. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats