Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Att inte våga låta Wilton sova ute

IMG_20160315_143302-720x860,

För några veckor sen blev våra kaniner ihjälbitna av en mink, och sen dess har jag inte vågat låta Wilton sova ute. Han har aldrig riktigt velat sova i vagnen om den inte rullar, så det har inte hänt många gånger alls att jag kunnat lämna ut honom i vagnen, men nu törs jag inte ens längre. Tänk om en mink tar sig upp i vagnen och biter honom i halsen.. Nej fy, jag blir spyfärdig bara jag tänker på det! ? Och även fast vi har skyddsgaller så är ju vagnen absolut inte tät ändå. Baktill är det ju i princip bara ett löst tyg i vägen, så det hindrar nog ingen från att ta sig in.

Så nu är det alltså helt och hållet slut på utesovning hos oss. Jag vägrar ta några risker då det gäller Wilton. De gånger han somnar under promenaderna så tar jag in vagnen i tamburen och låter honom sova en stund där istället. Allra oftast vaknar han så fort vi stannar på gården, så då är det bara att ta in honom, klä av honom och försöka få honom att somna om i sängen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Huadå, kan förstå att du inte vågar låta honom sova ute längre! Skulle nog tänka mig för både en och två gånger själv i den situationen. Själv är jag tacksam så länge vår fröken kan sova ute i vagnen för hon har alltid sovit allra bäst där på dagen (och ju kallare desto bättre, så få se hur det blir nu till våren och sommaren…). Som tur är har vi aldrig sett till några minkar här, och det är tur eftersom vi också har kanin och vill ju inte något ska hända honom heller.

  1. saragunmarie

   Milla – Ja fy! 🙁 Vi har inte heller sett nån mink här på nästan 20 år, så jag hade inte ens tänkt tanken att våra kaniner skulle få ett sånt öde, men nu är jag såå nojig och kommer aldrig våga låta Wilton sova ute om jag inte själv sitter bredvid vagnen. 🙁

  1. saragunmarie

   Sara – Som jag skrev i inlägget så har vi galler på buren, men vagnen är ju fortfarande öppen baktill (med bara ett tyg i vägen) och även fast den inte skulle va det så klämmer sig nog en mink in under gallret utan problem. Det hindrar väl möjligtvis katter från att lägga sig på honom, men både minkar & råttor tar nog sig in utan problem.

stats