Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En dröm som går i uppfyllelse

I många år har jag drömt om att öppna en helt egen inredningsbutik. Antingen fysisk butik eller webshop. Nu har jag äntligen tagit tag i min dröm och håller som bäst på att forma min alldeles egna webshop. Ä N T L I G E N alltså, äntligen händer det!

Jag kommer främst satsa på barnrumsinredning och leksaker, men jag kommer även sälja ett urval av Forever Livings produkter. På Instagram (@saragunmarie) kan ni se sneakpeeks på vad som kommer att finnas i min webshop. Följ även butikens officiella sida på Facebook, här.

Webshopen öppnas i januari, men redan nu kan ni förhandsbeställa Sweetlights. Ni kan välja bland modellerna nedan.

 

sweetlights batman

sweetlights glass

sweetlights moln

sweetlights mustasch

Priser och mer info hittar ni HÄR.

 

Kontakta mig på Facebook eller på [email protected] för att beställa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats