Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En såndär dag..

Pust. Ni vet dedär dagarna då allt går fel? Då precis allt krånglar samtidigt? Saker går sönder och humöret bara sjunker och sjunker..?

En sån dag har jag haft idag. 

För det första sov jag knappt nåt inatt eftersom vi har en vääääldigt gnällig bebis hos oss just nu. Han vill va i famnen hela dagarna (och gärna nätterna också), och om jag lägger ner honom för att t.ex. kunna gå på toa eller laga en smörgås så skriker han halsen av sig. Så jag har varit zombie-trött & irriterad redan från morgonen.

Sen gav min telefon upp. Den har krånglat länge, så jag var nog beredd på att den kunde ge upp i princip närsomhelst, men ändå.. Klart att den skulle ge upp lagom till julen.

Sen var jag så trött efter allt skrik & gnäll, så jag var i stort behov av få vila huvudet lite, men eftersom Roy sov efter sitt nattskifte så kunde jag inte lägga ifrån mig Wilton. Så jag försökte sysselsätta honom med nåt eget, men det är bara jag som duger just nu. Visst, det har sin charm det också – jag tycker om att känna mig behövd – men att inte slippa undan en minut blir gaaaanska tungt i längden.

Nå, då Roy vaknade och lillasyster Maria kom hem från skolan så for vi till Kokkola för lite julklappsshopping. Dock fortsatte Wilton gnälla (han är vanligtvis supersnäll i butiker då det finns så mycket att se på) så jag hade inte möjlighet att kolla runt så mycket.. Så det enda jag kom hem med var presentpapper. Jag är sååååå sur över att jag inte hade möjlighet att shoppa nå nu då jag för en gångs skull besökte Kokkola. Jag hade behövt en ny telefon, några nya tröjor och en del julklappar. Hela 3€ fattigare blev jag under vår shoppingrunda.

Nu är vi i alla fall hemma. Wilton sover och jag ska slänga upp benen på soffan och äta choklad. Jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre och att jag får sova inatt.

 

En bild från en dag då vi kom lite bättre överens..

mammabebbo,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. saragunmarie

      Mirre – Tyvärr har vi knappt nån snö kvar här.. Den här bilden är tagen för ett par veckor sen. Hoppas det hinner komma massa ny snö till julen! 🙂

stats