Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

En annorlunda jul

jul i sandkojan

 

I år trotsade vi våra gamla traditioner och valde att göra julen lite enklare för oss. Tidigare år har vi gjort så att vi ätit jul-lunch i Kovjoki hos mina föräldrar, åkt till Roys mamma & styvpappa i Sandsund och kollat Kalle Anka, väntat på tomten och ätit julmiddag, och sen tillbaka till Kovjoki för att vänta på tomten där. Det har blivit stressigt varje år och nu då Wilton blivit mer medveten så valde vi att ändra på detta.

Så i år spenderade vi hela vår julafton hos Roys mamma & styvpappa. Vi åt god mat, var på familjegudstjänst till kyrkan, såg Kalle Anka och delade ut julklappar.

På julaftonskvällen började jag känna mig sjuk, och lagom till natten var jag helt klubbad. På juldagsmorgonen vaknade jag med rivjärn i halsen, täppt näsa, huvudvärk, värk i hela kroppen och stegring, så jag hinkade i mig ett stort glas Aloe Vera och massa C-vitamin, och under dagens lopp kände jag mig hela tiden bättre i skick. ☺

Vi hade tänkt åka iväg till mina föräldrar från morgonen, men pga dessa omständigheter så for vi dit först runt 15-tiden. Där åt vi mera god mat, pratade i mun på varandra (haha), delade ut julklappar och lekte med alla nya leksaker.

Wilton har fått så otroligt mycket nytt att leka med så det är inte klokt. ❤ Han är överlycklig över alla nya leksaker och böcker. Även jag & Roy har fått massa fint & välbehövligt. Jag fick bl.a. några presentkort till olika butiker och så fick jag en ny telefon av Roy redan för några veckor sen. Guld!

 

Idag (jul annandag) är jag så gott som frisk. Vissa personer som vi träffat har haft en hemsk förkylning och legat helt däckade många dagar, men tack & lov så tycktes vi klara oss undan det trots att jag trodde att det var kört för min del då jag vaknade igår. Wilton är lite snuvig, men det märks bara då han sover. Han ropar efter Aloe Vera varje morgon och skulle nog tömma en hel dunk om jag skulle låta honom, så tack vare det har han klarat sig också. ❤

 

Tack till alla som gjort vår julhelg så bra! 

jul i sandkojan 2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats