Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Att ha en förkärlek för trasiga kläder..

boozt jeans

 

Ungefär såhär ser alla pappas jeans ut, men då är dom också 30 år gamla och har varit med om en hel del. Han vägrar slänga bort dom så länge dom hålls ihop i ett stycke.

Nu var det inte pappa jag skulle prata om, utan jag skulle bara berätta att jag älskar trasiga jeans och hittade dom här hos Boozt och tänkte att det var tur att dom inte fanns kvar i min storlek, för annars hade jag nog varit tvungen att klicka hem dom.. (Här finns dom). Kanske jag borde vänta till våren innan jag köper kläder som absolut inte håller in nån värme.

Köper ni också gärna kläder som ser ut att ha suttit på min pappa i 30 år? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats