Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

ADHD-utredningen är igång

 

Jag ska som sagt utredas för ADHD och nu är processen äntligen igång på riktigt. Nu ska jag bara vänta på att få hem en tid för ett första möte i postlådan.

Det känns riktigt bra och jag ser framemot att få nån klarhet i detta. Det kom även på tal om att jag möjligtvis kan va bipolär, men det tror jag mindre på trots att jag har flera drag som tyder på det.

Well, oavsett vilka diagnoser jag eventuellt har så är jag ju fortfarande samma människa, på gott & ont, haha.

 

Det jag ser mest framemot med att få en diagnos är att jag då kan få rätt hjälp. Om jag får bekräftat att jag faktiskt har ADHD så kommer jag troligtvis få en medicin som gör mig piggare men lugnare. Och det skulle va så himla skönt, för kombinationen trött & uppvarvad har jag fått kämpa med tillräckligt länge nu.

 

Har ni nån erfarenhet av en sån medicin? Berätta gärna, det är självklart okej att va anonym. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. :)

    Du nämnde att du är högkänslig någon gång? Pröva att läsa lite om borderline, det kan vara värt att testa för! 🙂

stats