Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Hotell, bad & pizzabuffé

 

I helgen blev jag & Wilton medbjudna på en övernattning + två dagar vid Tropiclandia av Wiltons famo. Jag lyckades dra på mig en hemsk förkylning strax före resan, så jag tvekade in i det sista om jag skulle orka åka med, men jag är glad att jag for iallafall.

 

Wilton & Miliam hade så roligt och njöt så i vattnet, så då var allting värt det fast jag hade både tandvärk, huvudvärk, hemsk hosta, fruktanvärt ont i halsen och var trött som aldrig förr. Förra gången Wiltons famo bjöd med oss på resa så blev jag också sjuk strax innan. Så himla typiskt, haha. Det går ju att skratta åt i efterhand åtminstone.

 

 

Wilton var så duktig med sina nya armpuffar och tog sig bra fram själv. Puffarna var betydligt smidigare än simring, och vi kommer alltid köra på runda puffar framöver. Inga vassa kanter som dom vanliga har.

 

 

Vi åt hotellfrukost och avslutade sen hela resan med pizza- och glassbuffé på Rax. Tack famo/svärmor för en rolig upplevelse! ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats