Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vi hamnade i södern

 

Ärligt talat så har denhär värmen varit nästintill olidlig för mig de senaste dagarna, men jag har lovat mig själv att inte klaga, för nog är det ju trots allt härligt att vi för en gångs skull får ha en ordentlig sommar här i kalla Finland. Jag får nypa mig i armen för att fatta att vi faktiskt är hemma och inte på solsemester i södern. Värmen tycks fortsätta ännu och vi behöver nog detta för att orka med hösten & vintern sen. Dock ser jag inte framemot tisdagens 32 grader.. Jag tror vi hoppar i båten och åker iväg till villan då för att få lite svalka.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Jag kan hålla med dig om denna värme. Själv är jag höggravid (vecka 39 i övermorgon), så det är minst sagt lite kämpigt i denna hetta.

    Önskar dig en fin kväll.

stats