Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vår-inspo till hemmet

 

Jag hör till den skaran som vägrar ha ett vitt hem. Jag beundrar de som lyckas hålla ett vitt hem just vitt, men hos oss skulle det aldrig funka. Jag föredrar mörkare, varmare nyanser och blandar gärna olika material & färger hejvilt. Här ser ni ett kollage med några finheter i murriga färger.

 

Allt kan köpas hos en av mina favoritwebshopar (hääär) till rabatterade priser. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Blablabla

    Haha! Jag är så hiiiiimla trött på alla vita hem (tänk reklamen för finsktillverkade ribbstolar typ), ser väl stilrena och fina ut men så opersonliga och tråkiga i mitt tycke. Mera färg ??

stats