Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vad har jag sysslat med?

Ja, vad har jag egentligen gjort de senaste dagarna då det varit så tyst här på bloggen? I form av Instagram-bilder tänkte jag kort berätta vad som tagit all min tid på sistone.

 

insta tapetsering

I fredags började jag tapetsera köket i ett gammalt hus i Nykarleby, och det fortsatte jag sen med på söndag. Jag blev dock inte helt klar eftersom tapeterna tog slut, men så fort de fått hem fler rullar så ska jag avsluta mitt arbete.

 

insta midsommar,,

insta midsommar

I lördags (midsommardagen) åkte vi iväg till min lillasyster Anna & hennes pojkvän och grillade massa gott. Det blev en superskön kväll ute på terassen.

 

insta grönbete,

I måndags släppte vi ut korna på grönbete, och det blev många timmar i fähuset för min del den dagen.

 

insta mys,

Förutom allt jobb som det blivit de senaste dagarna så har vi också hunnit mysa såklart, och så har lillasyster Maria hjälpt mig att städa upp huset. Städningen har nämligen lämnat lite på hälft på sistone då både jag & Wilton varit sjuka. Så skönt att äntligen se golvet igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats